Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Maskiner & verktyg

I vårt utbud av maskiner och verktyg finns lösningar för alla behov. Med över 30 års erfarenhet har vi med noggrannhet valt ut de bästa leverantörerna och tillverkarna för att kunna erbjuda våra kunder det bästa på marknaden.

Ett urval av de leverantörer vi jobbar med:

Baykal är en av de ledande tillverkarna av plåtbearbetningsmaskiner och är representerat globalt i över 100 länder. Maskinerna för plåtbearbetning tillverkas i en av Europas största fabriker och i vårt utbud finns gradsax, hydraulisk kantpress, elektrisk kantpress, hörnklipp och fiberlaser.

Vid investering av en ny pelarborrmaskin är precision och kvalité av högsta vikt. Våra pelarborrmaskiner från Strands är svensktillverkade i småländska Rosenfors och är de bästa på marknaden.

Kantvikar från Magnabend erbjuder bockning med stor frihet då de skiljer sig från en traditionell kantvik då den klämmer fast arbetsstycket med en kraftfull elektromagnet i stället för mekaniska lösningar, vilket har många fördelar.

Från G Weike har vi högeffekts fiberlaser i vårt maskinutbud. Vår fiberlaser skärmaskin är lämplig vid bearbetning i rostfritt stål, kolstål, galvaniserat stål, kiselstål, titanlegereing, aluminiumlegering, aluminiumplätering av zinkplåt, koppar och andra metaller.

Vi har även bandslipmaskin från Swede-Grinder, Beka-Mak bandsåg, svarv och fräs från Hornet Machine Tool, Loewer gradmaskin och slipmaskin, Imet bandsåg, plåtbearbetningsmaskin från Isitan, Sahinler plåtbearbetningsmaskiner mm.

Imet
Heidenhain