Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Beka-Mak bandsågar

Beka-Mak grundades som ett familjeföretag 1984 och är ett av de ledande företagen inom tillverkning av metallkapmaskiner, där vi på Licato främst säljer deras bandsågar i olika modeller. Beka-Mak är det pionjärföretag som öppnade sågmaskinssektorn i Turkiet för den globala marknaden.

Sin första export gjorde Beka-Mak till Tyskland 1991 och är idag representerat i nästan 80 länder av 60 distributörer runt om i världen, främst i Europa, Ryssland och USA.

Företagets högeffektiva cirkelsågar och bandsåg maskiner, finns i ett brett utbud av produkter och har blivit en preferens bland Turkiets ledande stålproducenter.

BEKA-MAK har en 10 500 kvadratmeter stor anläggning med över 180 anställda. Deras filosofi är kontinuerlig innovation och utveckling gentemot stålindustrin, och har sedan 2018 en officiellt forsknings och utvecklingsavdelning.

Tillförlitlighet och respektabilitet är ledorden som Beka-mak upprätthåller med sin långa erfarenhet gentemot sina kunder, och de strävar alltid efter att bibehålla sin höga status som varumärke på världsmarknaden. En stor del i detta ligger i att maximera kundnöjdheten från sina anställda, att vara en pålitlig och högkvalitativ representant på världsmarknaden, och att producera inom ramen för etiska värderingar och internationella kvalitetsstandarder.

För komplett produktprogram besök
www.bekamak.com

Imet
Fanuc
Baykal
Sandvik