Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Baykal Plåtbearbetningsmaskiner

Med en grundhistoria som går tillbaka till 1950-talet, är Baykal idag en ledande tillverkare och global leverantör av plåtbearbetningsmaskiner som specialiserat sig på tillverkning av kantpressar, gradsaxar, hörnklippare, stansmaskiner, laserskärmaskiner, plasmaskärmaskiner, och vertikal fleroperationsmaskin.

Tillverkningscentret hos Baykal består av tre fabriker som tillsammans kombinerar en produktionsyta på 70 000 kvadratmeter, vilket gör den till en av Europas största anläggningar för plåtbearbetning och tillverkning av maskiner. Den totala personalstyrkan på Baykal uppgår för närvarande till 650 anställda och består av högutbildade och kvalificerade maskinoperatörer och monteringstekniker med stöd av en personal på 80 ingenjörer. Alla maskiner som erbjuds av Baykal är designade, tillverkade, monterade och färdigställda på Baykals specialbyggda anläggningar i en CAD-miljö med omfattande användning av CNC-bearbetning och modern verkstadsutrustning.

Företaget Baykal är ISO 9001-certifierat och sedan 1995 har Baykal också byggt maskiner i överensstämmelse med de europeiska CE-föreskrifterna för säkerhet, och är den första turkiska tillverkaren av verktygsmaskiner som är certifierad och berättigad att ha CE-märket på sina produkter. Dessutom är alla maskiner från Baykal tillverkade med TSE- och TSEK-kvalitets certifikat utfärdade av Turkish Standards Institution.

De senaste 40 åren har Baykal utvecklats till att bli en stor exportör av plåtbearbetningsmaskiner till hela världen. Baykal är för närvarande representerat i över 100 länder världen över genom utsedda återförsäljare, varav vi på Licato är en av de stolta återförsäljarna.
Baykal är ett kvalitetsmedvetet, professionellt maskinbyggande företag som betjänar branschen.

Maskiner, service, reservdelar installation
För mer information om köp eller hyra av Baykals produkter kontakta Licato

Gå till Baykals hemsida för komplett maskinprogram baykal.com.tr

Baykal
Fanuc
Strands